Association Castillo Morales® Danmark

Vi er en sammenslutning af ergoterapeuter, fysioterapeuter, talepædagoger, tandlæger og tandplejere som er efteruddannet inden for Prof. Dr. Rodolfo Castillo Morales®- Koncept og certificerede Castillo Morales®- Terapeuter.


Castillo Morales®- Koncept er et helhedsbaseret neurologisk rehabiliteringskoncept til børn og voksne med sensomotoriske, orofaciale og kommunikative vanskeligheder.

I konceptet er kommunikation og respekt det bærende element, og det klart definerede tværfaglige mål er, at skabe optimale forudsætninger for funktion, selvstændighed og livskvalitet hos den enkelte med funktionsnedsættelse.

Det er information om dette unikke koncept, du kan finde her.

Tak for din interesse!NY Grunduddannelse 2024

Er du ergoterapeut, fysioterapeut, logopæd, tandlæge eller læge? 

Er du interesseret i at tage en tværprofessionel efteruddannelse, hvor du lærer et gedigent og evidensbaseret håndværk indenfor neurologisk rehabilitering, så har du nu mulighed for at deltage på Grunduddannelsen i Castillo Morales®-Koncept i 2024 og blive certificeret Castillo Morales® -Terapeut. Informationsskrivelse, Grundkursus 2024

Pjece om Grunduddannelse 2024

Tilmeldingsblanket


Årskursus for uddannede Castillo Morales®- Terapeuter

Årskursus 2023
Bestyrelsen vil gerne takke de fremmødte ved Årskursus 2023. Vi havde et par spændende og lærerige dage men god faglig sparring. Referat fra generalforsamling og materiale fra oplægsholderne vil blive lagt på medlemssiden.