Association Castillo Morales® Danmark

Vi er en sammenslutning af ergoterapeuter, fysioterapeuter, talepædagoger, tandlæger og tandplejere som er efteruddannet inden for Prof. Dr. Rodolfo Castillo Morales®- Koncept og certificerede Castillo Morales®- Terapeuter.


Castillo Morales®- Koncept er et helhedsbaseret neurologisk rehabiliteringskoncept til børn og voksne med sensomotoriske, orofaciale og kommunikative vanskeligheder.

I konceptet er kommunikation og respekt det bærende element, og det klart definerede tværfaglige mål er, at skabe optimale forudsætninger for funktion, selvstændighed og livskvalitet hos den enkelte med funktionsnedsættelse.

Det er information om dette unikke koncept, du kan finde her.

Tak for din interesse!NY Grunduddannelse 2024/2025

OBS!! der er fortsat ledige pladser, og tilmeldingsfristen er forlænget - så du kan stadig nå det.

Er du ergoterapeut, fysioterapeut, logopæd, tandlæge eller læge? 

Er du interesseret i at tage en tværprofessionel efteruddannelse, hvor du lærer et gedigent og evidensbaseret håndværk indenfor neurologisk rehabilitering, så har du nu mulighed for at deltage på Grunduddannelsen i Castillo Morales®-Koncept i 2024/2025 og blive certificeret Castillo Morales® -Terapeut. 

Informations- og og tilmeldingsfolder

Grunduddannelse 2024/2025 - Informationsbeskrivelse

Pjece Grundkursus 2024/2025


Årskursus for uddannede Castillo Morales®- Terapeuter

Årskursus 2024
HUSK at sætte X i kalenderen den 25. - 26. januar, hvor bestyrelsen ser frem til at kunne inviterer til Årskursus 2024. 

Et spændende program med hovedoverskriften "Neurologi, receptorer og manuelle behandlingsteknikker ad modum Castillo Morales® -Koncept - med fokus på vibrationer." er ved at tage form, og invitationen vil blive sendt ud snarest muligt.